fejléckép

Biztonságtechnika

ACTi kamerarendszerek

MPEG-4 és H.264 alapú biztonsági megfigyelő rendszerek az ACTi-tól

 

Az ACTi Corp. 2004. utolsó negyedévében jelent meg a piacon a saját fejlesztésű és gyártású IP alapú megfigyelőrendszer első elemeivel, az IP kamerákkal.
 
Az ACTI elsődleges célja, hogy egy olyan komplex rendszerrel jelenjen meg a piacon, melynek elemei egy egységes rendszert képeznek, ám minden eleme önállan is felhasználható. Így az eszközök nem csak új rendszerek építésénél, hanem a már meglévő rendszerek korszerűsítésénél és bővítésénél is felhasználhatók úgy, hogy az ACTi termékei által nyújtott előnyök megmaradnak.

A kamerákba beépitett digitalizáló/tömöritő chipekhez készitett gyári szoftvereket az ACTi mindig újra írja, így a hasonló chipekkel szerelt termékeknél mindig jobb képminőséget biztosít.

Miért az ACTi ?

Az ACTi küldetése, hogy képességeivel lehetővé tegye az összetartozó video és digitalizált tartalmakhoz való hozzáférést hálózatokon keresztül bármikor és bárhol.

A tartalomdigitalizálás-technológiája jelenleg felszálló ágban van, ugyanakkor az IT és hálózatos technológiák már kifejlődtek, túlkínálat van. Az ACTi hisz abban, hogy a kiforrott computer és kommunikációs technológiák és az újonnan kialakuló tartalomdigitalizálási megoldások és ipari termékek adják a ma feladatát és a holnap üzletét.


Ezeknek a feladatoknak megoldására, a vázolt feladatok rövidítésből jött létre az ACTi cég:
  • Applied (alkalmazott)

  • Computing; Communication; Contents (tartalom)

  • Technology

  • innovation

Az ACTi termékekről részletesebben itt olvashat.


Fel↑